Gastenboek

Schrijf je ook iets in mijn gastenboek?

 
 
 
 
 
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Vanwege AVG wetgeving slaan we je IP-adres niet op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

Mijn Gastenboek

23 berichten.
Marijke Scheffer-Vancrayelynghe schreef op februari 22, 2024 om 6:54 pm
Weer een hele bijzondere klankschaalsessie mogen meemaken met Joke Welboren met haar klankschalen en harp en drum en met Didgeridoo spel en bora bora, zelfs Jung Soo Scheffer meegekregen. Heel bijzondere reis mogen meemaken, mijn lichaam was daar en voelde alle aanrakingen, mijn oren hoorde alle betoverde geluiden en klanken om mij heen, maar mijn ziel was heel ver weg op reis. Het duurde ook weer even voordat ik weer terug op aarde was. Heerlijk lekker rozig en dromerig wakker geworden. Hele mooie moeder aarde kaarten getrokken, het paste zo weer bij wat ik nu op dit moment ga zo doen. Echt heel bijzonder nu wetende dat je gedragen wordt door mystieke bescherming, ik voelde ze altijd al om me heen, maar nu tonen ze zich ook aan mij. Jung Soo had een bijzondere kaart wat nu zo passend in met alles wat we in Korea hebben meegemaakt en het proces waar hij nu nog in zit. Moeder aarde weet precies wat je nu op dit moment nodig hebt. Dank je wel Joke Welboren en team
Ria en Jolanda schreef op december 13, 2023 om 2:16 pm
Maandag 27 November hebben mijn dochter en ik weer een heerlijke klankschaal meditatie ondergaan . Het is een cadeau aan onszelf en we ervaren een diepe verbondenheid samen. De uitleg over de maan, de muziek en Joke haar stem zijn weldadig en maken dat je in rust en harmonie weer naar huis gaat. Waar je nog dagenlang een positieve energie hebt van deze avond. Joke jij bent ook een cadeau in deze hectische wereld, Dankjewel!
Liesbeth schreef op december 4, 2023 om 11:21 am
Dag Joke, het was heerlijk gisteravond in het kerkje in Limmen. Wat een bijzondere energetische plek en zo dichtbij. Jullie zijn magisch samen, jouw stem, de harp, de klankschalen. We hebben genoten. Ik kom heel graag een volgende keer. Harte groet Liesbeth & Merel
Marielle Koeman schreef op oktober 4, 2022 om 8:28 am
Een aantal weken geleden heb ik een klankmassage behandeling van Joke ontvangen. Ik waande mezelf in een andere, mooiere wereld. Als zó liefdevol heb ik dit ervaren. Niet alleen de klanken van de schalen en stemvorken, maar ook de stem van Joke voelen helend. Fijn om dit te mogen ervaren en voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Gun jezelf een mooi klankbad, een kado voor jezelf. Je kunt er met nieuwe inzichten en nog lange werking van de trillingen weer een lange tijd tegen. Zeker met haar nieuwe prachtige behandelruimte raad ik dit een ieder aan. ?❤?
Lia Baas schreef op juni 14, 2021 om 11:56 am
Ik kom net terug van joke en heb healing en aanvullende informatie gehad. Ik ging er gespannen heen en heb veel losgelaten . Het was weer fantastisch en weet zelfs mijn totemdier! Voel me weer compleet en gevoed. Dankjewel joke
Liza Zwarthoed schreef op augustus 24, 2020 om 10:46 am
Naar Joke ga ik altijd als ik vragen heb. De klankschaalsessie zorgt ervoor dat ik weer tot rust en bij mezelf kom. Zo kan ik helder voelen wat het juiste is om te doen. Het blijft bijzonder dat iemand je naam zingt op de prachtige manier zoals Joke dat doet. Lieve Joke, ik ben je zeer dankbaar!
Klaas schreef op juli 16, 2020 om 12:45 pm
Joke weet in een individuele sessie met haar klankschalen, zang en vele andere attributen op geheel unieke wijze ruimte te maken voor dat wat er nodig is.
Jeannette van der Gragt schreef op juli 13, 2020 om 6:23 pm
Lieve Joke, wat was het heerlijk om weer bij je te zijn. Door het gesprek, je mooie zang stem, de klankschalen en de indiaanse trom. Ik voel mij een stuk lichter. BEDANKT☀️❤️? Liefs, Jeannette
Jacqueline schreef op juli 4, 2020 om 6:27 pm
Afgelopen week mocht ik zelf een Persoonlijke Klankhealing & Numerologie sessie ontvangen van Joke. Ik was al een aantal keren bij de volle maan concerten geweest en was daarvan zo onder de indruk! Alle mooie klanken van verschillende muziek instrumenten en zeker het zingen van Joke zelf! Ik vind het magisch. Deze keer was het op de tafel bij Joke en nog intenser. De muziek en zang komt zo binnen en is heerlijk en mooi! De numerologie klopte ook helemaal en zo bijzonder dat je missie op aarde uit cijfers te halen is. Zeker een aanrader en een mooi kado van Joke voor jezelf! Liefs Jacqueline
Marije schreef op juni 23, 2020 om 2:02 pm
Heerlijke en ontspannen klankhealing gehad van Joke in de mooie, lichte praktijkruimte aan de Beethovensingel. Gewoon omdat ik het mijzelf gunde! Lekker relaxen, wegdromen op mooie klanken en wakker worden bij het horen zingen van mijn naam. Zo heerlijk en bijzonder. Weer lekker geland, met twee voeten op de aarde kan ik de wereld weer aan en kan ik 'alles' weer beter relativeren.
José schreef op juni 9, 2020 om 7:05 pm
9 juni 2020 Vanmiddag me laten onderdompelen in een klanksessie van Joke Welboren. Mijn man is pas overleden, 43 jaar lief en leed gedeeld. Ik voelde dat het nu de tijd was om bij mezelf te komen. Joke heeft de klankschalen hun werk laten doen. Ze heeft de trommel gebruikt, gezongen, fluit gespeeld, ik voel me gedragen. De energie is weer terug in m'n lichaam. Dank je wel. ?
Silvia schreef op februari 17, 2020 om 6:14 pm
Lieve Joke, Wat heb ik een fantastische behandeling bij je gekregen. Ik kwam met een kleine lichamelijke klacht. Direct na de behandeling, tot heden, heb ik er geen last meer van. Zo bijzonder. Ook voel ik me veel blijer en vrolijker, alsof er een ballast van me af is gevallen. Dank je wel.
Nicole schreef op maart 4, 2019 om 8:15 pm
Lieve Joke, wat een prachtige workshop heb ik mogen volgen bij je... Free your voice. Mijn doel was: Bevrijding. Nou dat is gelukt. Heerlijke dag, heerlijk gezongen en gespeeld met de klankschalen, veel geleerd, in een fijne groep, TOP, dank je wel! Namaste
Annoeska schreef op maart 3, 2019 om 9:16 am
Gisteren was ik op een fijne plek aanwezig bij de workshop Free your voice met 16 andere zusters. Ik heb ervaren hoe je je eigen stem in kan zetten voor helende klanken voor jezelf en ook een voor een ander. Om te voelen wat klanken met je doen. De dag zelf was een reis door oude culturen/stammen die gebruik maakten van helende klanken. De dag was goed en liefdevol verzorgd door Joke. Het was een mooie dag, een cadeautje voor mezelf. Dank je wel Joke.
Yvonne schreef op december 22, 2018 om 7:51 pm
Dank je wel voor weer een prachtige avond 20 december, je stem, de klankschalen, de muziek van harp, fluit en viool, waren heel erg versterkend voor het immuum systeem en gaf me het gevoel van meditatie in deze vorm: "silence is not the absence of sound" zo mooi.
Marjo schreef op augustus 28, 2018 om 2:27 pm
Gisteren voor het eerst aanwezig geweest tijdens de vollemaansmediatie in het kerkje in Egmond aan de Hoef. Wat was het prachtig en wat heb ik genoten van alle klanken en gevoelens en stroming in mijn lichaam. Dank je wel!!
Sophie schreef op augustus 23, 2018 om 10:49 am
Alles wat je doet dat doe je met zoveel liefde en aandacht voor anderen! Mooi om alle lieve positieve berichten te lezen van zoveel mensen. Je website ziet er geweldig uit. Helemaal JIJ!
Trudy Welboren schreef op augustus 15, 2018 om 5:48 pm
Het ziet er fantastisch uit Joke! Gfteerd met je nieuwe website en veel succes bij het vervolg en volgen van je passie! Xx trudy
Susanna Dudink schreef op augustus 10, 2018 om 4:04 pm
Gefeliciteerd met je hele mooie website Geweldig En je staat er stralend op. Nu je bent ook een heel mooi en lief mens, Dank je voor dat ik je heb mogen leren kennen. En al heel heb ik mogen genieten van alles. Dank je daarvoor, Wens je heel veel goeds toe, Liefde Kracht en Energie. Veel liefs van Susanna.
Laura schreef op augustus 5, 2018 om 8:42 pm
Wat een mooie en heldere website. Schitterende foto's! Ik geniet al jaren van je klanken...tot snel weer. Liefs Laura

Naam: Saskia Themen
Datum: 10-11-2017

Nog steeds onder de indruk van een klanksessie van Joke. Een sessie vol warmte, liefde en bezieling. Het begin van heling na een nare gebeurtenis. Joke, dank je wel dat je mij op je vrije avond geholpen hebt. Je bent een bijzondere vrouw.

Naam: Elly Kamkes
Datum: 07-02-2017

Lieve Joke, wat hebben we genoten van jullie concert in het Mosterdzaadje ! Komen jullie gauw weer aub ? Je stem klinkt zo bijzonder samen met de schalen, heel wonderlijk. Heb die nacht ook heerlijk geslapen. Nogmaals dank en hopelijk tot gauw. Liefs, Elly

 

Naam: Carin
Datum: 04-01-2017

Beste Joke, Op oudejaarsdag is mijn moeder overleden. Deze dagen denken wij allemaal met veel liefde terug aan de mooie uren die jij op een zondag met haar en ons bij haar thuis aan de Maasgeesteranusweg in Heiloo zingend en met je klankschalen hebt doorgebracht. Wat een mooie herinneringen!

 

Naam: WIJ Heemstede
Datum: 10-12-2016

Nogmaals hartelijk dank voor de heerlijke avond die je ons gegeven hebt gisteren. Hartelijke groet Ellen Swart

 

Naam: EPC Waterland
Datum: 25-11-2016

Dank voor je geweldige aanwezigheid. De lezing over klank(schalen) en de klankhealing. Heb vele positieve reacties ontvangen en zelf vond ik het ook een heel prettige bijeenkomst. We zullen elkaar in de toekomst zeker nog wel eens zien. Hartelijke groet, Hermien.

 

Naam: Marianne van der Zee
Datum: 15-11-2016

Was weer heerlijk en prachtig om naar te luisteren. Dank jullie wel Joke en Thom voor deze ervaring

 

Naam: Frank Kramer
Datum: 15-11-2016

Het was een bijzondere avond. dank jullie wel, heel bijzonder

 

Naam: JoAnne v S
Datum: 15-11-2016

Lieve Joke en Thom dank voor de heel bijzondere avond

 

Naam: Ruud
Datum: 15-11-2016

Top avond Joke, veel energie opgedaan op de bijzondere avond met de super vollemaan in de Slotkapel. Dank je wel daarvoor

 

Naam: vereniging Geestelijke Bewustwording Koog aan de Zaan
Datum: 13-11-2016

Lieve Joke, wij hebben er zo naar uitgekeken en wat een prachtige instrumenten had je mee ! Jouw stem doet niet onder voor de mooiste klankschaal die je in je bezit hebt. Joke, wat een prachtige ervaring voor ons Allen. Dank je wel, heel veel groeten

 

Naam: Diana Voorthuijzen
Datum: 21-08-2016

Dank jullie wel Joke en Mariëlle voor de prachtige klanken met de volle maan van “Zij die Heelt”

 

Naam: Petra Bisschop
Datum: 21-08-2016

Het was heel bijzonder en de locatie ook zo passend, bedankt !

Naam: Marianne van der Zee
Datum: 21-08-2016

Geweldige ervaring, mijn hele lijf tintelt nog van alle mooie klanken. Wat hebben jullie goddelijke stemmen en weten jullie de juiste snaar te raken. Zo blij dat ik met de volle maan in de Slotkapel geweest ben. Dank jullie wel lieverds.

 

Naam: Brigitte Kaan
Datum: 31-03-2016

Fascinerende mooie avond in Egmond 23 maart bedankt voor een bijzondere super krachtige volle maan concert die ook heel subtiel en doordringend was. Een week later zie ik het nog steeds voor mij!!!

 

Naam: Jose Metten
Datum: 15-02-2016

Dank je wel dat ik zaterdagmiddag tijdens het evenement Kennemerland in Balans een klankschaal behandeling mocht ondergaan. Het was meer dan fijn, het was fantastisch.

 

Naam: Roos Ament
Datum: 15-02-2016

De klankhealing was fantastisch, dank je wel ! (evenement Kennemerland in Balans)

 

Naam: Trudy Botman
Datum: 08-12-2015

Het was een heerlijke klankmeditatie in Westwoud gisteren. Dank je wel !

 

Naam: Natalia Rodriguez Mooij
Datum: 08-12-2015

Zeer mooi mens, ziel en zuster van licht ! Ik heb haar mogen ontmoeten tijdens een dansklooster weekeind waar ik de fijnste klankmeditatie van Joke heb ontvangen ❤Dankbaar ! Veel succes Joke. Aho

 

Naam: Ingrid
Datum: 24-10-2015

Lieve Joke ik mocht je ontmoeten bij de herdenkingsavond op kerkhof Akendam in Haarlem Ik was onder de indruk van je stem de klankschalen en de kristalschalen de naam van me overleden ouders sprak je uit ……. het raakte me diep …..heel mooi ik kom zeker een keer naar de klankschalenmeditatie……. liefs Ingrid

 

Naam: Renée
Datum: 16-10-2015

Beste Joke, nog dank voor de mooie dag “werken met klank en stem” En vooral het naamzingen. Het heeft mij veel rust en ook helderheid gegeven.

 

Naam: Susanna/Heemskerk
Datum: 05-08-2015

Lieve Joke, Bedankt voor de fijne klankmassage vandaag. Nu het was heel licht toen ik naar huis fietste, voelde als een hele verademing . Vandaag kwam er wel veel verdriet los ook dat is wel goed, zo voelt het ook. Daardoor krijg ik letterlijk meer lucht voor mijn longen. En voel ook: ik maak even op de plaats pas. Nogmaals dank lieve Joke nog een dikke knuffel liefs Susanna.

 

Naam: Monique van Dijk, Friesland
Datum: 05-08-2015

Een prachtige bluemoon was het Joke, mijn dochter en ik hebben later bij de Slotkapel nog even buiten staan genieten en de kleuren om de volle maan gezien en toen lekker geslapen.

 

Naam: Sylvia  
Datum: 05-08-2015  

Lieve Joke nog bedankt voor jullie mooie samenspel en zang tijdens het klankhealing concert in de Slotkapel in Egmond aan den Hoef. Liefs.

 

Naam: Hillegonda/Warmthuis Zuidermeer
Datum: 18-06-2015

Wat een prachtige middag. Mensen werden omgeven door liefdevolle klanken en gezang. Ik zag iemand oplichten en geboeid kijken en luisteren. Anderen werden overmannen door emoties. Iedereen werd aangeraakt op zijn/haar manier. Zelfs de volgende dag waren er nog mooie herinneringen/gevoelens. Ik wil Joke namens ons allemaal bedanken voor haar liefdevolle toewijding voor onze kwetsbare medemens. We zullen hier zeker een vervolg aan geven. Veel liefs van Hillegonda namens Warmthuis Zuidermeer

 

Naam:   Beatrix Derksen/Warmthuis Zuidermeer  
Datum: 14-06-2015

 
 

Joke kwam op onze uitnodiging bij “Warmthuis” wonen en welzijn voor mensen met dementie in Zuidermeer. Ik zag heel gelukkige en ontspannen mensen, die vol aandacht luisterden, of mee wilden zingen, geen eerdere keer heb ik mijn man Huib in een groep zo ontspannen mee gemaakt. Hij loop namelijk altijd weg. Joke is met heel haar hart aan het werk en geeft mensen heel veel liefde. Wat een toewijding!!! Ik denk dat alle verzorgingstehuizen Joke moeten vragen, een klankschalenconcert is helend.

 

Naam: Marije
Datum: 25-03-2015

Lieve Joke Wat was het weer een heerlijke avond. En wat is het toch wonderlijk wat (samen) zingen helend is en hoe ik ervan bij mezelf terugkom. Hoe moe ik voelde en erna nu zo verkwikt en blij ! Harteknuffel van Marije

 

Naam: woonzorginstelling
Datum: 21-01-2015

Je spontane actie om met je klankschaal op de PG afdeling ook de namen te zingen was mooi om te ervaren ! De mevrouw, die niet wakker te krijgen was, zat (in een soort verlate reactie) daarna met open ogen en een grote glimlach op haar lippen te kijken.

 

Naam: Nancy van der Zee
Datum: 10-10-2014

Vanavond een hele bijzondere klankmeditatie gehad van Joke Welboren in het mooie witte kerkje in Bakkum in combinatie met de volle maan. (Was gister maar werkt nog even door) De oogstmaan. Maan van het loslaten…werkt thuis nog even goed door….Oude pijnen komen boven maar laat het lekker stromen het kan maar opgeruimd zijn ondanks dat voel ik me blij en dankbaar. Er komen op dit moment hele mooie dingen op mijn pad voorbij.

 

Naam: Rieneke
Datum: 21-08-2014

Lieve Joke, Dank je wel voor het geheugensteuntje met aantekeningen voor Helende klanken. Wat een prachtige dag afgelopen zondag. Je kaart met de numerologie van mijn roepnaam voor het naam-zingen heeft een mooi plekje op mijn werkkamer gekregen en ben thuis voorzichtig aan het oefenen met de Gayatri mantra. Ook heb ik ervaren dat het goed is om je stem te laten horen. Het is nog wat onwennig maar het geeft wel ruimte. Nogmaals bedankt voor de mooie ervaring. Je bent een toppertje. Groetjes Rieneke

 

Naam: Sonja Silver
Datum: 14-08-2014

Kom net thuis van een klankmeditatie in het witte kerkje van Bakkum! Samen met nog minstens veertig andere mensen genieten van de drum, klankschalen en de stem van Joke Welboren. Wat een weldaad. ..en wat werkt dat lang door! Het was heel fijn… Genieten, en wat een mooie mensen. En zeker Joke met haar prachtige talenten. Dankbaar…

 

Naam: Winnie
Datum: 30-06-2014

Lieve Joke, Wat ben ik blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Nu een jaar geleden dat ik hoorde over jouw klankschaalmeditaties bij volle maan. En sindsdien heb ik geen maan gemist! De klankschalen in combinatie met jouw zuivere engelachtige stem brengen mij zoveel dichter bij mezelf! Elke maan groei ik weer een stukje meer. Terwijl ik lig voel ik de frequenties van de klanken door elke cel binnen komen. Ik ervaar het nu als luisteren met mijn lichaam. En dan de kristallen klankschaal die je nu gebruikt! Met de winterzonnewende had ik daar een hele bijzondere ervaring mee. Hoe dichter je bij me kwam, hoe lichter ik werd. Tot ik van bovenaf mijn eigen lichaam in het licht zag liggen. Achteraf net alsof ik heb gedroomd. Sindsdien herken ik het geluid ervan direct met mijn hele lijf en maakt het met leeg, licht en vredig. Ik kan niet wachten tot de maan weer vol is! Kus Winnie

 

Naam: Aloeette
Datum: 21-04-2014

Wat een mooie ervaring in het witte kerkje, bij volle maan, met de klankschalen en de prachtige stem van Joke. Echt magisch! Iets wat ik voortaan elke volle maan wel wil beleven 🙂

 

Naam: Roel Jonker
Datum: 23-03-2014

Hoi Joke, Ik wou je nog even bedanken(ook namens Kaz) voor de mooie spirituele avond die wij hebben beleefd bij jouw in het kerkje. Zooo mooiii wat gaf dat een zuiverende energie zeg. Al die oer oude geluiden en klanken. Ze kwamen echt ff binnen. We vonden het heel erg bijzonder, intens en heerlijk relaxed. We zijn er allebei vol van. Dankjewel. We hopen er de volgende keer weer bij te kunnen zijn. Maar dat laat ik je nog wel even weten.

 

Naam: Lidwien
Datum: 28-01-2014

Stemvorken en kristallen klankschaal: Lieve Joke, vorige week mocht ik kennis maken met de frequenties van de diverse stemvorken, passend bij elk chakra. Subtiel en gelijk diep werkend. De kristallen klankschaal overtreft werkelijk alles: een zuiverheid van toon en helderheid, die op een diep niveau (lichaam en geest) werkte en ook lang daarna effect heeft. Over helende frequenties gesproken…….dank je wel Joke!

 

Naam: Cis Leurs
Datum: 03-12-2013

Bijzondere avond vanavond ! 2 december !

 

Naam: Anuscka
Datum: 26-11-2013

Dag Joke, ik kom via een Facebookvriend op jouw site terecht, hoor je stem en de klankschaal en kan niet meer stoppen met huilen. De tranen blijven stromen. Wat maak je los? Diep ontroerd, diep onder de indruk…

 

Naam: Gosia
Datum: 20-10-2013

Joke wat ben je toch een mooie mens…

 

 

Naam: Brigitta Wolf
Datum: 29-09-2013

Mijn ervaring met soul en body fusion in combinatie met klank en trilling voelde aan als een diepgaande kosmische wijsheid. De trilling van het zijn in alles en niets. Door dit te ervaren voelde ik mij verbonden met iets waar woorden ophouden. Ik vond de behandeling …puur… Eigenlijk… een stille kijk in mijzelf Wat ik daar vond wil ik delen in ware betrokkenheid met de wereld om mij heen. Dank je wel Joke voor… dat wat jij brengt… Liefs Brigitta Wolf

 

Naam: Jeltje
Datum: 27-09-2013

Lieve Joke, Wat een prachtige avond heb ik bij je mogen hebben; ik ben diep onder de indruk van de stevige, liefdevolle en heilige energie die wakker wordt om me heen, waar ik in mag baden. Helend hoe de stemvorken mijn lichaam en ziel laten trillen. Het voelt uitgesproken vrouwelijk, oeroud en waarachtig. Ik voel me thuis in deze frequentie-dans! liefs en dank je nogmaals (ook namens mijn meegenomen en meegenietende kristallen!) van Jeltje

 

Naam: Gijsje Teunisse, Charon uitvaartbegeleiding
Datum: 18-09-2013

Onwennig voegden zich enkele vrienden dansend bij de familie, maar al snel voelde je de ontlading. En iedereen wist het zeker: Joris had genoten als hij dit zou zien. Iedereen nam afscheid van Joris, zoals hij geleefd had: spiritueel, betrokken en krachtig. Bij het afscheid nemen en het dalen van Joris zong Joke in de klankschaal zijn naam: Joris..

 

Naam: Debbie Pouw
Datum: 12-09-2013

Lieve Joke, Ik vond de Soul Body Fusion heel fijn gisteravond. Je liefdevolle aanwezigheid. Mijn ziel herkent je meteen. Ook vond ik het heerlijk om op de behandeltafel te liggen en de klankschalen en stemvorken te ervaren. Al mijn cellen vibreerden en er welde een diepe vreugde op. De verbinding met de Hathors en Egypte kwamen helemaal samen. Ra de Zonnegod was er ook en ik wist al dat ik een Zonnewezen ben, doch nu voel ik de energie in heel mijn wezen. Ik ben Liefde, vreugde, vriendelijkheid. Ik hou contact, je bent een prachtige Godin. liefs Debbie

 

Naam: S.D.
Datum: 25-08-2013

Lieve Joke, Het was weer een hele bijzondere avond en heb er opnieuw ontzettend van genoten . En zo kleinschalig in de Boshut is ook wel weer eens fijn. En zelfs daar ontmoette ik een paar mensen die ik persoonlijk ken. En dan jullie samen, Jij en Thom, wat een prachtige oerklanken jullie zo samen. Dat roept veel herinneringen op wat er in mijn leven allemaal is gepasseerd. En ook ik heb gisterenavond bij het weg- rijden toch ook de uil gehoord en de maan stond weer prachtig en begeleiden mij naar huis . En heb er heerlijk op geslapen. Dank je nogmaals en voor het in zetten van het goede doel voor Stichting KiCoBa. Veel liefs en dikke knuffel voor alles.

 

 

 

 

Naam: Jasper
Datum: 19-08-2013

Na lang werken en samenwerking met meerdere artiesten gaat deze speciale dank uit voor Joke Welboren die de zang heeft gezongen voor het tussenstuk van mijn nieuwste release op Megarave. Chrono feat MC The Russian – Hardcore at Sea Anthem

 

Naam: Christa
Datum: 05-05-2013

Voor het eerst kennisgemaakt met de klankschalen-healing van jou in de sauna, dat was zo heerlijk ! In het Witte kerkje Bakkum geweest. Wauw wat een fantastische avond Joke ! Zo genoten van je prachtige zang en klankschalen en alles wat daarbij hoorde. Dank je wel ! Kom snel weer hoor ! Liefs Christa.

 

Naam: Susanna Dudink
Datum: 28-03-2013

Lieve Joke, wat was het weer een bijzondere avond deze Lente-equinox volle maan klankmeditatie in het Witte kerkje. En wat waren Thom en jij goed op elkaar ingespeeld. Wat gingen de oerklanken van didgeridoo en jullie drums diep ! Ik heb ervan genoten… En nog bedankt voor het gebruiken van je stoel, was heel fijn. Fijne paasdagen gewenst met veel licht en kracht. Ik ervaar het ook zoals je zelf al zei; “in de natuur zijn, dat is ook mijn meditatie”. Het was geweldig, dank je wel ! Met heel veel liefs en dikke knuffel van Susanna.

 

Naam: Carina
Datum: 04-03-2013

Joke bedankt, het was heerlijk gister de helende klanken in de Sauna.

Naam: Brigitta Wolf
Datum: 01-02-2013

Beste Joke!! Wat een bijzondere avond was dit ! en wat een enorme puurheid en kracht draag je bij je!!!! meerdere stemmen zongen met je mee dat hoorde mijn dochter ook Ik wilde je toch nog even vertellen dat zowel Rachel als ik tijdens onze slaap doorgingen in deze energie. Ik droomde dat ik het verleden los moest laten en dat deze avond mij daar bij had geholpen. Ik dacht …ik ben niet met het verleden bezig… maar voelde al snel dat ik alles in de nieuwe energie mag gaan benaderen (die ik nu zo enorm sterk voel nadat ik bij jou ben geweest.) Nou we voelen ons aangeraakt!!! Dank je wel voor de energie die jij bezield en uitdraagt!!! Liefs Rachel en Brigitta

 

Naam: Jannette Kreuk
Datum: 16-01-2013

Ik wilde je nogmaals bedanken voor de mooie avond in Castricum. Mijn vriendin en ik hebben erg genoten. Wat een mooi eerbetoon ook aan je vader.

 

Naam: Ilay Sensee
Datum: 13-01-2013

Het lezen van de boeken van Jonette Crowley bevestigde mij weer dat het allemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn; het gaat vooral om de intentie. Ik wilde de SBF graag zelf ervaren en gelukkig kon Joke tijd voor me vrij maken. De sessies zijn een mooie ervaring, want Joke geeft er een prachtige invulling aan; tijdens de SBF gebeurde er niet direct iets (misschien omdat ik in dit leven heb al veel heb opgeschoond). Wel heel bijzonder is het volgende: 5 dagen na de eerste sessie ging ik s avonds laat, mediteren op de Kali Mantra. Ik besloot daarbij de Tibetaanse ademhaling te doen en bleef kijken in het vlammetje van een kaars. Al heel snel moest ik heel erg boeren en vanuit het niets kwam er een huilbui opzetten. Ik was verward; wist niet wie ik aan kon roepen. Ik vroeg driemaal hardop Wie ben ik? Na het stellen van de vraag was er een enorme druk bovenop mijn hoofd (plek van de fontanellen) en er was weer het boeren en het intense verdriet. Blij dat ik op dat moment alleen was, want ik wilde niet getroost worden; het voelde goed om heel zachtjes dit enorme verdriet te laten gaan. Dit alles heeft niet langer dan een half uur geduurd en daarna voelde ik een enorme bevrijding. Dit had ik nodig. Het verdriet kwam uit vorige levens en ik ben er eindelijk van bevrijd. Tijdens de druk op het hoofd kwam mijn ziel terug in mijn fysieke lichaam en kon na lange tijd weer samen resoneren! Dank je Joke voor de respectvolle, mooie healing.

 

Naam: Maria Rosenhart
Datum: 25-12-2012

Lieve Joke, het voelde weer goed om bij je zijn in het witte kerkje Bakkum. Een heel bijzondere kerstavond en mooi om twee oude culturen zo met elkaar te integreren; gregoriaanse gezangen en klankschalen en drum. Heel gedurfd ! Ik wens je met je moeder en familie een mooie vredige kerst toe en hoop het komende jaar weer regelmatig mooie momenten met je te delen. Lieve groet van Maria, stichting Kicoba.

 

Naam: Els
Datum: 18-12-2012

Dank je wel Joke ! Voor de heerlijke klankschaal-meditatie en je prachtige stem. Heel lief van je. We voelen dat je het met zoveel passie doet en met een heel mooie intentie. Prachtig om mee te maken. Namasté, Els, ook namens alle yoga-deelnemers van Sportschool de Lange.

 

Naam: Letty
Datum: 16-12-2012

Lieve Joke, Bedankt voor je aanwezigheid bij het afscheid van onze overleden zoon Joris. Net als 3 jaar geleden bij het overlijden van mijn moeder Rina hebben we je weer gevraagd te komen zingen, de klankschalen te spelen en samen een mantra te zingen op de laatste avond voor de uitvaart. Wat een mooi en intiem moment was dit weer! Ook op de uitvaart was je er en zong Joris zijn naam bij het licht tijdens het ritueel en het zakken van de kist! De klankschalen lieten zich door jou ook horen en vulde de ruimte met liefde en warmte! Wij willen dit graag delen en ook anderen inspireren om hier gebruik van te maken op zulke momenten in het leven. Het heeft zo`n meerwaarde voor de nabestaanden en de overledene zelf! Met dankbaarheid en liefde denken we eraan terug! Leon en Letty

 

Naam: Yvonne de Haan
Datum: 15-12-2012

Dank je wel Joke voor de mooie klankschalen avond bij “Maria op Zolder” in Hensbroek.

 

 

 

 

Naam: Annemieke kuipers
Datum: 24-09-2012

Dag Joke, afgelopen zaterdag was ik samen met een vriendin in Egmond aan zee naar de uitvaartbeurs. Daar konden wij, tot onze grote verrassing een klankschaalconcert bijwonen. Jij zong daarbij de namen van dierbare personen van ons. Het heeft mij ontroerd en geraakt. Ik ga zeker in de toekomst een bijeenkomst bijwonen. Dank.

 

Naam: Colinda Hofma-Quaytaal
Datum: 01-09-2012

Lieve Joke, Wat een kadootje heb ik afgelopen vrijdag mogen ontvangen tijdens het klankschalen concert. Je gaat me zeker vaker zien! Je bent een engel, lieve groeten Colinda

 

Naam: JP
Datum: 21-08-2012

Soul Body Fusion een reis van hoop, healing en heelheid. Ik heb de energie voelen stromen dan weer als een tinteling maar ook zien bewegen als een lavalamp, of van donker naar licht . Niet te beschrijven. In feite heeft verlichting alles te maken met ontspanning en de ontdekking van hetgeen je feitelijk al in handen hebt. Ik ervaar meer bewustwording van mezelf ,van mijn gevoel en van situaties. Terwijl ik wakker word in een droom val ik in mijn eigen armen,….Waar bleef je zolang? Joke tot ziens

 

Naam: Ilona Lind
Datum: 12-07-2012

Lieve Joke, Zo dankbaar voor al je wijze gevingen waar ik zoveel aan heb dat het niet in woorden is aan te duiden.Ik hoop nog veel van je te mogen leren en al die mooie ervaringen mag ontvangen tijdens al je activiteiten. liefs Ilona

 

Naam: Corrie
Datum: 26-02-2012

Hallo Joke, Ik vond het heerlijk afgelopen donderdag bij Maria op zolder. Ik heb heel veel gevoeld. Mijn energie is heel erg gaan stromen of dat van de avond gekomen is of van de dag erna want toen was het een speciale dag 24 febr.. Ik heb de hele dag een goed gevoel gehad. Ik ben zeker van plan om nog een keer bij je te komen en dan wil ik mijn man meenemen dan kan hij het ook beleven. Een hele lieve groet en een dikke knuffel

 

Naam: Corona  
Datum: 11-12-2011  

Hallo Joke, Ik vond mijn eerste ervaring met jou zeer inspirerend merk ik, de vrijdagavond heb ik als zeer fijn ervaren en warm. Wat ik ook zo mooi vond is dat je het over de film as it is in heaven had, ik ben deze gisteren opnieuw gaan bekijken, en toen kwam er veel los, veel tranen maar hele fijne met een heel groot gevoel van ruimte. Ik ben heel blij met deze ervaring en wil dan zeker nog vaker naar je komen. Nog een ding; er is voor mij nu een cirkel gevormd na deze ervaring en de film en ik ben over mijn naam gaan nadenken. Corona betekent nl krans om de zon en dat is ook een cirkel, vandaar dat ik dit heel mooi vind, nogmaals heel erg bedankt dat het universum jou op mijn pad heeft gebracht in deze ingewikkelde tijd tav relaties in het algemeen. Lieve groet Corona. p.s. Loslaten is ook groeien merk ik en dan komt datgene wat moet komen.

Naam: Sigrid Beentjes
Datum: 24-10-2011

Hoi Joke, Hartelijk dank voor je mooie woorden! Wat leuk om elkaar via een gastenboek te “ontmoeten”. Erg leuk om ook jouw website te bekijken! Hartelijke groeten, Sigrid

 

Naam: Sigrid Reschke
Datum: 20-10-2011

Hoi Joke, Bedankt voor de leuke klankschalenavond bij Maria op Zolder. Ik heb een heel leuk vision gehad en zelfs nog een schaap aan mijn linker onderbeen gevoeld, warm en zacht. In mijn vision heb ik de zonnegod RA gezien (past bij de kaart die ik getrokken had). Lieve groeten en tot de volgende keer

 

Naam: Eduard de Boer
Datum: 12-10-2011

Bijzonder zeg de klankschalen. Wat magisch om te horen. Het trof mij meteen. Ik was net aan het bedenken wat ik voor een nieuw sieraad zou gaan maken. Een klank sieraad gaat het worden. Bedankt voor het mogen luisteren. Het klank sieraad zal hier tussen komen te staan in de loop van de week. Harte groet, Een bewonderaar.

 

Naam: Lydia
Datum: 01-10-2011

Lieve Joke, Vermoedelijk heb je geen idee wat voor spiegel je mij hebt voorgehouden met de verkorte prive workshop afgelopen zondag. Hoe je verbinding met zoveel liefde voor je klankschalen is en met name dat jij je eigenlijk richt op hoe zij ingezet wensen te worden. Daar viel in ene een kwartje bij mij! Wat heet, wel 10…. In ene zag ik wat er werkelijk nodig is en welke stap ik te zetten heb betreffende dankbaarheid en je dienstbaar opstellen zodat de krachten echt door je heen kunnen werken. Ik ben dankbaar met het grote geschenk dat ik van en via jou heb mogen ontvangen, niet alleen door je besluit om me tegemoet te komen met een bezielde prive workshop en wat je mij daarbij hebt laten zien en gegeven maar ook wat ik mocht ontvangen via al die prachtige vrouwenkrachten die door jou heen werken en die mij net precies dat zetje hebben gegeven wat ik nodig had. Een geschenk dat dus ook met alle liefde doorgegeven dient te worden! Liefs Lydia

 

Naam: Corine de Birk
Datum: 21-05-2011

de vrouwenverwendag was een feest voor mij en mijn dochter, voor ons was het een afsluiting van een lastige, zware periode. Ik kan uit ervaring spreken dat de Kosmos je niet in de steek laat en alles op zijn pootjes terecht komt, veel liefs van Alexandra en Corine

 

Naam: Patricia Stikvoort
Datum: 19-05-2011

Lieve Joke, Ik wil je graag nogmaals hartelijk bedanken voor de klankhealing bij ons thuis. Het was heel bijzonder om in ons eigen huis, samen met Sjakie (hond), zo n heerlijke ervaring te mogen hebben … zo te mogen ontspannen. Het voelde heel goed. Zo liefdevol … (veel gevoeld en gezien) ik heb er enorm van genoten. De volgende ochtend kon Sjakie nog niet poepen en moeilijk lopen … s middags ging het beter en kwam er heel veel ontlasting uit!! Ik heb erbij staan huilen van geluk. Het mooie is, dat ik echt het gevoel had dat jij bij ons thuis moest komen en dat de klankhealing ook juist in die week goed zou zijn. Ik dacht voor mezelf … uiteindelijk was het voornamelijk voor Sjakie (en daardoor ook voor mezelf natuurlijk). De trillingen hebben echt iets bij hem losgemaakt. Ik wens je veel liefde toe op je pad en veel plezier en succes met alles waar je mee bezig bent. Dat je je heerlijk mee kunt laten stromen … in liefde. Liefdevolle groet van Patricia Stikvoort (en Sjakie)

 

Naam: Frank en Natalie
Datum: 18-05-2011

Wij vonden het gisteravond 17-5 in het witte kerkje een verfrissende en fijne avond.

 

Naam: Lidwien
Datum: 24-01-2011

klankconcert eerste maan 2011: Hey lieve Joke, wat een bijzondere avond! Heb me laten meevoeren met de klanken van je prachtige stem, de klankschalen, drum, belletjes en nog meer….En wat een prachtige ijle boventonen zongen daar rond in dat kerkje! Kortom: al deze trillingen voelden weldadig aan voor lichaam en geest!

 

Naam: Betty
Datum: 23-12-2010

Winterzonnewende concert 22 december. Lieve Joke en Hendrik, dit was een hele bijzondere ervaring. Het begon met een kaarsje opsteken voor jezelf om je weer goed neer te kunnen zetten in het nieuwe jaar. Daarna de moederaarde kaart trekken. Deze paste zo bij mijn vraag en intentie. Dan het concert. In het begin van de avond dat ik daar lag kwamen er allerlei gedachten bij mij boven en kon mezelf moeilijk losmaken van allerlei beslommeringen. Tot ik dit besefte en mij kon openen voor jullie prachtig concert. Het voelde of ik heel warm werd gedragen door moeder aarde en dat ik gewiegd werd. Het was erg donker maar heel erg veilig. Bij de overgang naar de volgende klanken werd het heel licht. Ook ik werd heel erg licht, net of ik vloog. Bij elke klank of instrument-verandering voelde ik dat mijn chakra’s een voor een werden beroerd. Met heel veel zachtheid en warmte. Op het einde dat jullie onze namen zongen, was zo fantastisch. Bij iedere naam was weer een andere toon. Mijn naam werd voor mij zo mooi gezongen. Net alsof ik mijn vader mijn naam hoorde uitspreken. Bedankt voor dit geweldige kado. Een geweldig 2011 en heel veel liefs. Betty

 

Naam: Imke van Veen  
Datum: 04-12-2010  

Ik wil je ook nog even laten weten wat je klankschaalmeditatie van november heeft gedaan. Ik heb namelijk op 8 oktober een ongeluk met de fiets gehad en heb daarbij twee ribben gebroken en mijn jukbeen was op drie plaatsen doormidden. Heb daar natuurlijk veel pijn en last van gehad, maar ook emotioneel was ik heel erg aangedaan. Ik wilde dat op die dag niet zeggen, had zoiets van: ik zie wel of er iets gebeurd. Jouw klankschaalmeditatie heeft me echt weer terug op mijn plek gezet, emotionele pijn weggenomen of doen verdwijnen. Met andere woorden: ik voelde me na die zaterdag iedere dag sterker worden! Heel erg bedankt daarvoor!

 

 

 

 

Naam: Jose Molenaar
Datum: 22-08-2010

He Joke! Wat leuk je ontmoet te hebben! Ik hoor graag van je en tot ziens!

 

Naam: Karin Smit
Datum: 18-06-2010

Lieve Joke, Ik heb nu 2 klankschalen-meditatie met je mee mogen maken, mijn 1e ervaring was zalig ontspannend, mijn 2e heeft me dingen gebracht, beelden en gevoel doorgekregen die zo mooi waren! Je denkt dat je er gewoon bij bent, maar je raakt echt in een meditatieve toestand, wat wel zo ongelofelijk doorwerkt…een groot kado voor je lichaam, geest en ziel….. Ik verheug me op het kerkje in Castricum, voelen wat de energie daar gaat brengen…. Dank je wel mooi mens…een kadootje in mijn leven

 

Naam: Ria van Diepen
Datum: 14-06-2010

lieve Joke, Wat een bijzondere avond afgelopen donderdag bij Maria op zolder. Het heeft me goed gedaan en kom zeker terug. lieve groet Ria van Diepen

 

Naam: Brunhilde van Wijk
Datum: 20-02-2010

Beste Joke, ik vond de klankschalen meditatie en workshop vandaag op Leekerweide helemaal top!! Ik ben totaal verrast!!! Groetjes Brunhilde

 

Naam: Ellen
Datum: 28-01-2010

lieve Joke, Wat een heerlijke klankmeditatie heb ik bij jou ondergaan. Natuurlijk is het in het kerkje in Castricum ook prachtig maar een prive-sessie is toch nog wel even heel speciaal! Ik was best een beetje lang doorgelopen en mijn energie stond op een laag pitje maar na de behandeling, WAUW, voel me super, energie te over en mijn lijf voelt weer “heel” aan en mijn mind is helder en open. Mijn hart is geheeld waardoor de liefde weer stroomt ! Binnenkort zien we elkaar weer in Beverwijk, heerlijk dat je ook klankschaal-avonden verzorgt voor kleine groepen (8-10pers). Met “mijn” meditatiegroep kijken we er erg naar uit. liefs Ellen.

 

Naam: Susanna Dudink
Datum: 23-12-2009

23-12-09 Lieve Joke, Wat een mooie avond was dat gisteren. Wat heb ik ervan genoten. Het heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Zowel de meditatie als de klankschalen met de viool en je prachtige stem, die heel diep ging. Daar wilde ik je voor bedanken. Wens jou dan ook alle licht toe die je van Boven mag ontvangen. En dat we met zijn allen het licht mogen uitdragen naar alle mensen en vooral naar de kinderen over de gehele wereld. ik wens je een liefdevolle kerst toe. Voor 2010 veel inspiratie met het prachtige concert. Lieve groet van Susanna.

 

Naam: Marijke Jonker
Datum: 09-12-2009

Goedemorgen Joke, Ik wil graag even reageren op de volle maan meditatie. Ik vond het een fijne en mooie ervaring, dat ik dit mocht meemaken. Fantastisch gewoon mijn Dank daarvoor Joke. Een fijn weekend gewenst. Lieve Groeten Marijke.

 

Naam: Letty en familie
Datum: 17-11-2009

Lieve Joke, mede door jouw aanwezigheid, jouw klanken en zang is het afscheid van mijn moeder en oma Rina liefdevol, warm en prachtig geweest ! Bedankt !

 

Naam: Marion
Datum: 05-10-2009

Je bent met een speciale gave uitgerust en je durft het ook uit te dragen, prachtig !

 

Naam: Nanon
Datum: 30-09-2009

Ik vond het erg bijzonder om mee te maken, De sjamanendrum vind ik een geweldig instrument, zo mooi alles omvattende klanken die daaruit komen, heerlijk. Verder vond ik het (door een eerder gesprek met mijn zusje) moeilijk om mijn aandacht bij de meditatie te houden totdat je met de klankschalen ging rondlopen en individueel behandelen. Wat was dat een bijzondere ervaring die maakte dat ik uit mijn denken en in mijn lijf kwam. Weg pijnlijke billen, afgeleid zijn en de klanken maar over me heen laten komen. Dus bedankt voor de aandacht en ervaring. Liefs, Nanon

 

Naam: Maria Geschiere
Datum: 24-09-2009

via het opzoeken van Sanjeevini kom ik uit bij uw prachtige site. Klankschalen boeien mij door de zuiverheid. Jammer dat ik zo ver weg woon sinds kort – oosten van het land – want zou graag een concert/consult meemaken. Maar ik wil u feliciteren met uw site! en uw werk. En u zegenen! Groet van hart tot hart, Maria

 

Naam: Saskia Steenbakkers
Datum: 18-07-2009

Hoi Joke, Kom graag een keer voor een consult en wil je mij mailen wanneer je weer een workshop geeft? Ik heb het boek vandaag besteld, ben benieuwd. Leuk je te ontmoeten! Groetjes, Saskia

 

Naam: Judy de Crooy
Datum: 12-04-2009

Hoi Joke, werd getipt door Petra Stijnman over jou site je bijzondere werk met klankschalen. Vind het fantastisch om te merken hoeveel er van onze oude klasgenoten aan het ontwaken zijn. Zelf ben ik momenteel bezig met de cursus new energy breathing, die me steeds meer bij mezelf brengt. Groetjes, Judy

 

Naam: Yvonne Kabel
Datum: 11-04-2009

Dank je voor een mooie avond donderdag.

 

Naam: Astrid Kops
Datum: 08-03-2009

Lieve Joke, Het was een bijzondere dag vandaag. De cursus sanjeevini was ontzettend leuk en boeiend. Ik ga er zeker mee aan de slag. Het heeft mij inspiratie gegeven om deze nieuwe weg in te gaan. Dank je wel. Liefs Astrid Kops

 

Naam: Sjoerdtje de Vries
Datum: 06-03-2009

ik dank je voor je mooie, inspirerende site, die ik vaak weer openmaak om de klanken even diep naar binnen te laten glijden. Helaas woon ik ver weg, maar voel me sterk verbonden met de stem, de manen, het julejaar, medicijnwiel….verbondenheid met elkaar in de schoot van moeder aarde. Ik woon in een oeroude zeer verlaten plek in Ligurië

waar je welkom bent …grazie!

 

Naam: Wilma Muller
Datum: 23-12-2008

Hallo Joke, graag wil ik je complimenteren met de prachtige avond in het witte kerkje. De plek was geweldig, de akoestiek prima en Jij en Martine hebben het geweldig gedaan. Voor mij de eerste keer dat ik zoiets meemaakte, ik was wel steeds nieuwsgierig wat er gebeurde. Vooral het einde heeft mij erg verbaasd, door de reacties van een aantal mensen tijdens de kringsessie. Hartelijk bedankt!! Fijne Kerstdagen en voor 2009 wens ik je samen met je gezin veel licht toe.

 

 

 

 

Naam:

 

Mireille

   
   
Datum: 30-06-2008

hey joke ik heb een soort test gedaan en er kwam uit dat ik een nieuwe tijds kind ben. ik wist dat eigenlijk al want ik voelde alles heftiger. ook had ik een sterke band met de natuur en had ik veel fantasie maar waarom bent u gestopt met indigo kind ik moest echt huilen toen ik er niet meer op kon en toen het afgelopen was. groetjes Mireille

 

Naam: Bibi Rozeboom
Datum: 17-04-2008

Ha Joke! Wat een mooie website heb je! Ik hoop tzt weer eens bij jou iets met klanken te komen doen! Het kleine voorproefje na de zweethut in Roden was al heel bijzonder! Dus tot een volgende keer en ook een groet aan marie-Louise! Van Bibi.

 

Naam: Yvonne
Datum: 10-04-2008

Enorm bedankt nog voor het fijne concert in Almere. Ik heb er hele goede reacties op gekregen en heb er zelf ook erg van genoten. Het zingen van jou bij de klankschalen gaat regelrecht mijn ziel in. Dat had ik de vorige keer ook al gemerkt. Dank je voor je aanwijzingen bij de Medicijnkaarten. Een erg fijne afsluiting vindt ik zo’n persoonlijk stukje. Lieve groet.

 

Naam: M.
Datum: 09-04-2008

Lieve Joke, bedankt voor de heerlijke dag met de workshop. Het was als een warm bad. Wat een warme, mooie mensen, Wat een energie kwam er vrij. Het meest bijzondere vond ik de groepshealing. Nogmaals bedankt, het heeft mij zeer goed gedaan.

 

Naam: W.M.
Datum: 09-04-2008

De klanken van de klankschalen in mooie combinatie met jouw stem; het heeft oude belemmerende patronen losgemaakt, ik kan/mag weer genieten! Dank.

 

Naam: Tineke
Datum: 02-03-2008

Lieve Joke, Ik wilde je laten weten dat ik het weer heerlijk vond de

“innerlijke massage” (zo omschrijf ik het maar)van je laatste meditatie. Ik krijg al weer zin in de volgende keer, terwijl de vorige pas geleden is. Op de een of andere manier werkt het verslavend en iedere keer is weer n andere ervaring. Jaren geleden wilde ik al naar een klankschalenmeditatie maar dat vond ik net te ver s avonds; elke keer nam ik wel hun programma mee maar ben nooit gegaan. Nu was de tijd er waarschijnlijk rijp voor en ben ik al 5 keer bij jouw meditaties geweest. Heerlijk. Ik zit ook lekker in mn vel de laatste tijd. Kom/blijf al meer bij mezelf. Kortom het voelt goed. Lieve groetjes Tineke

 

 

Naam: I

Ingrid

Datum: 21-02-2008

Hallo Joke, Nogmaals ontzettend bedankt voor de geweldige dag! Er is een nieuwe wereld voor me open gegaan! Het gevoel en de rust welke de klankschaal me brengt had ik nooit verwacht. Rillingen over mijn rug en vlinders in mijn buik! Ik kom met veel plezier de vervolg workshop “Therapeutisch werken met klankschalen” bij je volgen. Kijk er nu al naar uit. Lieve groet, Ingrid

 

Naam: Mireille Leitner
Datum: 05-01-2008

ik heb 2 klankschalen een voor het 5e en 6e chakra en een voor de 7e chakra. maar wat doen die trillingen dan voor je chakra’s, stimuleert het of geeft het nieuwe chi (energie). En ik heb ook een vraagje over mijn slapeloosheid: ik tob en ik tob en wat ik ook doe ik krijg telkens stress en energie daarom slaap ik pas om 2 uur s ‘nachts. het is heel vervelend want ik heb dat al een halfjaar. en ik heb 2 nachten gehad dat ik helemaal niet sliep door angst en spanningen. mijn chi is opgekropt in mijn hoofd en wat ik ook doe ik krijg het er maar niet uit. weet u hier een oplossing op?

 

Naam: Paula Smit
Datum: 04-01-2008

lieve Joke, Ik wil je nogmaals bedanken voor de prachtige avond die je iedereen bezorgd hebt. De kerk is een geweldige plek voor jou en ons om dit te vieren. De klanken van de klankschalen, jouw eigen klanken een juweeltje, de viool, de achtergrondmuziek, de kaarsenceremonie. Prachtig. Heel mooi en subtiel, sereen weergegeven. liefs Paula Smit

 

Naam: Freek
Datum: 23-12-2007

Wat een mooi concert gisteravond in het kerkje van Dijk en Duin. Vooral je zang samen met de keltische harp was erg mooi. Ga zo door. liefs Freek

 

Naam: Sophie
Datum: 23-11-2007

lieve mama, wat een mooie site, had er nog niet eens echt naar gekeken. heel veel succes en ik ben er zeker bij 21 december. hele dikke knuffel Sophie

 

 

 

 

Naam: Marielle Koeman
Datum: 21-11-2007

Hoi lieve Joke, Ik wil je graag bedanken voor de soundhealing die ik vanmorgen heb mogen ondergaan. Zeer bijzonder, een fantastische, rustgevende en verrijkende ervaring! Veel liefs van Marielle

 

Naam: Tom
Datum: 24-09-2007

Lieve Joke, wat een prachtige en professionele website. Ik kan merken dat deze met liefde is gemaakt. Veel plezier met de site en je mooie ontwikkelingen. Liefs, Tom

 

Naam: Anneke Zuiderveld
Datum: 10-09-2007

lieve joke, jouw passie en het leven vanuit je hart, geef je door via deze mooie website. Dat velen je site moge vinden en geraakt worden door je stem, kleur en klank.

 

Naam: Ingeborg
Datum: 08-09-2007

Gefeliciteerd met je mooie website. Hoop dat het bij mag dragen aan vele goede dingen. Wij zijn pas terug uit Noorwegen en wilde daar eigenlijk blijven maar ja….Verder gaat alles met ons hartstikke goed. Doe de groetjes aan je familie en ik hoop dat je website vele vruchtbare klanken zal voort brengen. Dikke knuffel Ingeborg

 

Naam: Anke Krieg  
Datum: 04-09-2007  

Joke, prachtige site, helemaal JIJ. liefs Anke

 

Naam: Wies Postma
Datum: 31-08-2007

Hallo Joke, Een inspirerende uitwisseling via de telefoon, een korte ontmoeting in de Boshut, verdere kennismaking via je net gelanceerde heel evenwichtige, warme Website. Ik kijk uit naar meer! Zie je 7 september. Happiness & Love, Light & Laughter, Wies.

 

Naam: Dorry Rosseboom
Datum: 30-08-2007

Lieve Joke, wat een prachtige side. Met mooie kleuren en natuurlijk jou stem, het maakt me rustig. Heel veel succes met alles wat er nog op jou pad komt, ik hoop je nog vaak te zien en te horen. Liefs DORRY

 

Naam: Heijnen, Bep
Datum: 30-08-2007

Prachtige website Joke! Ook fijn om je te horen zingen. Heel veel geluk en succes met alles wat je doet. Liefs, Bep

 

Naam: Inge EagleBear en Joy Raera
Datum: 30-08-2007

Kia Orana Joke! Gefeliciteerd met je prachtige website, past helemaal bij je:) Alle liefs en geluk gewenst! Kia Manuia, Inge en Joy Raera

 

Naam: Ieke Woudstra
Datum: 29-08-2007

Hee Joke!! Wat een prachtige site heb je gemaakt! En wat heerlijk om je mooie stem door het kleine boxje van de computer te horen! Dat deze site veel moois op je pad mag brengen. liefs, Ieke

 

Naam: Petra
Datum: 29-08-2007

Hee lieve Joke, je site is net zo geworden als jij: warm, mooi, liefdevol en helder. Heerlijk dat we je hebben mogen ontmoeten en deel mogen maken van jouw inspiraties. Lieve groet van mij, Petra

 

Naam: Leonie Bastein
Datum: 29-08-2007

Hoi Joke, ik vind je site erg mooi en ook dat muziekfragment, ook leuk dat Peet en ik zichtbaar zijn op de foto van het concert in de kerk in Castricum. Mooie warme kleuren echt een professionele site. Gister ook weer erg genoten, tot ziens en veel liefs Leonie

 

Naam: Alyssia
Datum: 29-08-2007

hey joke! harstikke mooie website is het geworden! veel succes ermee. kus Alyssia

 

Naam: Fleur
Datum: 29-08-2007

hey mam! je site is echt heel mooi geworden, heel veel succes ermee. Hou van je.

 

Naam: Ruud Zonneveld
Datum: 29-08-2007

in een woord FANTASTISCH!!

 

Naam: Joost Commandeur
Datum: 27-08-2007

Hey Joke, je website is nu op zijn bestemming aangekomen: Sakagaweea.nl! Veel plezier ermee, Joost

 

Naam: Freek
Datum: 22-08-2007

Hallo Joke, wat een prachtige website ! Helemaal zelf bedacht. Heel veel geluk en liefs

 

Naam: Trudy Ernst Dean & Milan
Datum: 18-06-2007

Lieve grote zus, Wat een mooie site is het geworden en wat knap dat je dit allemaal opgezet hebt! Als middelste zus nu ook nog het juiste plekje vindt, zijn we toch alle drie fantastisch terecht gekomen [getrokken uit de Heemskerkse klei} Je hebt het al steeds drukker en wij hopen voor jou dat het als een trein gaat lopen! Liefs “de Balkjes”

 

 

 

 

Naam: Els Welboren
Datum: 15-06-2007

Ha die Joke, Het is duidelijk dat jij vooraan stond toen mam de artistieke genen aan het uitdelen was.Mooi om te zien dat al je kwaliteiten nu bijeen komen. Het ziet er prachtig uit. Veel succes.

 

Naam: Marja
Datum: 03-06-2007

Lieve Joke, Je website ziet er fantastisch uit, mooi sprekende, warme kleuren en een heldere tekst. Veel succes.

 

Naam: Ruud Zonneveld
Datum: 30-05-2007

Hoi lieve Joke, Ik heb bijna de primeur om om in het gastenboek te schrijven van je prachtige website..Complimenten!! Hij is vooral mooi qua kleurstelling, duidelijk van tekst en foto’s…niet te veel niet te weinig… Ik hoop dat velen de weg naar jou zullen vinden en er als rijker, beter en warmer mens van terugkeren…