Persoonlijke Klankhealing
& Coaching

Lichamelijk ervaren mensen vaak alsof de cellen letterlijk vibreren, tintelen en zich openen…

Persoonlijke Klankhealing & Coaching

 

Een klankhealing is een cadeau aan jezelf, een helende reis voor lichaam en geest. Zowel in welzijn als tijdens ziekte. De resonantie van de klankschalen en de stemvorken zorgen voor balans en ontspanning tot diep in al je lichaamscellen.

Tijdens een persoonlijke klanksessie lig je gekleed op een zachte behandeltafel.Het meest voorkomende gevoel na afloop is een diepe ontspanning en helder gevoel in het hoofd.

Lichamelijk ervaren mensen vaak alsof de cellen letterlijk vibreren, tintelen en zich openen, vaak ontstaat er een beter lichaamsgevoel. En dat is niet zo vreemd: klankfrequentie gaat ook 4 x sneller door water dan door de lucht (1424m tegen 335m per sec.) zo ook in jouw lichaam, 75 % water!

Dr. Masaru Emoto liet met zijn onderzoek van microscopische foto’s van bevroren waterkristallen zien hoe energie water (ook in onze lichaamscellen) kan veranderen.

Persoonlijke klankhealing

 

Tijdens een persoonlijke klankhealing combineer ik de helende frequenties van kristallen klankschalen de metalen himalaya-klankschalen, chakra-stemvorken, klankbuizen e.a. Deze worden op en rondom je lichaam bespeeld terwijl je gekleed op de zachte behandeltafel ligt. Ik zing soms daarbij via mijn helende stem intuïtieve zang of mantra’s. Deze is in het moment speciaal op jou afgestemd.

Tijdens jouw persoonlijke klanksessie is er ook een gesprek vooraf waarbij er geïnspireerde informatie voor jou doorgegeven kan worden als wegwijzer op je pad. Ik werk hierbij ook wel met de Moederaarde kaarten en Medicijnkaarten en de esoterische numerologie volgens Pythagoras. Deze zijn als een wegwijzer bedoeld, voor jouw proces in dat moment, op jouw unieke pad.

Ieder mens heeft een ziel en is hier in een bepaalde mate mee verbonden. Door (geboorte)trauma, ziekte, emotionele gebeurtenissen, verlies, chronische stress, overgevoeligheid of verslaving is er een verschillend niveau van afstemming tussen je lichaam en je ziel. De resonantie tussen het trillingspatroon van je lichaam en ziel zijn niet in overeenstemming met elkaar waardoor de harmonie ontbreekt.  Kortom: je voelt je niet “Heel”.

That thing we call intuïtion
Its your Soul
You can trust it

Met een persoonlijke klankhealing maak je een bijzondere reis in jezelf via helende klankfrequentie:  je ligt met kleding aan op een zachte behandeltafel omringd door klankschalen.

De chakra-stemvorken worden op je lichaam geplaatst, en nadat ze daar zijn weggenomen voel je de resonantie nog lange tijd na in je lichaamscellen.  Helpen je cellen te her-inneren, herordenen om healing van binnenuit te laten ontstaan.

De therapeutische (kristallen) klankschalen resoneren rondom je en op je lichaam terwijl je door mantra en helende stem op je reis wordt begeleid. Ervaar de zuivere frequentie van kristallen therapeutische schalen, deze zijn uit 99,8 % kwartskristal verhit tot 4000graden en in mallen gegoten en geslepen.

Elke schaal heeft een eigen boventoonrijke vibratie die in overeenstemming is met de kristallijnen structuren van je lichaam. De helende klankfrequenties worden tot diep in al je cellen ontvangen en geven vaak een innerlijke rust en (weer) thuiskomen bij jezelf in je lichaam.

Met deze klanken reinigen we onszelf en verbinden ons (opnieuw) met de heldere, open ruimte van ons wezen en daardoor met het veld van resonantie dat ons omringt.

De klankfrequenties kunnen  nieuwe verbindingen maken in het brein en functies herstellen doordat een ander deel van het brein het overneemt. (Het effect van de helende stem bijvoorbeeld op de biofoton-afgifte is wetenschappelijk aantoonbaar).

Oude patronen kunnen door klanken worden doorbroken en onze creativiteit en intuïtie worden door klanken aangesproken en versterkt.

Dit resulteert in een betere regulatie van de verschillende lichaamssystemen.

Het helen met klank(schalen) de methoden en toepassingen zijn o.a. gebaseerd op oude sjamanistische technieken en geïnspireerde toepassingen. De toegepaste methoden en technieken zijn geen vervangmiddel voor de klassieke geneeskunde maar kunnen worden beschouwd als een leidraad en een wegwijzer naar bewustwording, heelwording en transformatie van de mens op zoek naar zijn/haar ware wezen.
Je persoonlijke (mail)gegevens door jou aan mij doorgegeven worden NOOIT aan derden verkocht.

 

Joke is gecertificeerd:
Reiki master,
Qantum Touch TM  facilitator,
Egyptian Healing 1-2 en 3,
Soul Body Fusion TM  facilitator,
Esoterische Numerologie,
Medicinwheel Teacher,
Sanjeevini geneeswijze

Je kunt ook een behandeling aanvragen in je eigen vertrouwde omgeving, bijvoorbeeld omdat dit gewenst is vanwege ziekte. Ik kom ook in hospice-huis.
Informeer
vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

 

 

Contact mij vrijblijvend voor info en voor de mogelijkheden.