van 10.15 tot 17.15 uur

Locatie: Boshut aan de rand van de duinen Castricum.
Gemakkelijk te bereiken, nabij ns-station.

THE SACRED MEDICINWHEEL….vind je terug bij alle oude volkeren  over de hele aarde symbool voor de Kringloop van het Leven en de Schepping, symbool van onze Levensweg.

Oude Leer van Moeder Aarde juist zo waardevol in deze tijd. Voor persoonlijke groei en voor iedereen die dichter bij zichzelf wil komen. Via de kracht van de “Four Winds” verbonden met Moeder Aarde, met je eigen pure essentie. Je hoeft het je alleen nog maar te herinneren. Het werkt heel direct en krachtig om dit te gaan ervaren via helende klanken.

Op een rustige en fijne plek dichtbij de natuur, in een (verwarmde) boshut met allerlei fijne buitenplaatsen rondom. Je loopt er zo de duinen bij Castricum in.

We maken via het Medicijnwiel een krachtplek voor de Aarde en voor onze eigen healing o.a. boom-meditatie, klankcirkel, sjamanen Lakota healing, cirkel-naamzang, chakra-zang, krijgersklanken, drumcirkel, aanroepen van de windrichtingen en je eigen wiel leggen. Hiermee kun je thuis of in de natuur er zelf mee aan de slag.

In oude culturen werd er in het Medicijnwiel gedeeld en geheeld. Meestal zo rond de volle of halve maan, kwamen vrouwen en mannen bijeen voor speciale ceremonieën. Veelal waren deze bijeenkomsten in samenhang met de seizoenen.

Op deze speciale dag voor vrouwen werken we vanuit helende klanken met het Medicijnwiel en gaan op een innerlijke reis. Voor jou…voor het (her)ontdekken en genieten van je eigen klank. En deze te gebruiken tot healing van jezelf en voor anderen. Zangervaring is niet nodig…je hart weet de weg. De soundhealing teachings zijn veelal uit oeroude bronnen zoals de Böntraditie van wel 16.000 jaar oud, vanuit de Native Lakota tribes (vanuit deze bron aan mij doorgegeven), en uit de Veda’s.

Het programma is speciaal samengesteld zodat er een meditatief, spiritueel maar ook speels intieme sfeer ontstaat waarin je kunt delen maar ook fijn bij jezelf mag zijn. Inclusief een heerlijke vegetarische soep, drankjes koffie en (kruiden)thee met gezonde versnaperingen. Breng zelf je lunch mee.

Kosten: € 125,00 pp.
Max. 12 vrouwen
Klik hier om je in te schrijven via het inschrijfformulier.

Draag gemakkelijk zittende kleding, neem een zachte deken of bijv. een vachtje mee om op te zitten of liggen. Een kussentje en omslagdoek, pantoffels of huissokken, yogakrukje of kussen (ik heb er te leen, vraag ernaar bij je reservering). Flesje voor water en opschrijfboekje zijn ook handig.